AS Templates

Naptár

Április 2024
HKSCPSV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Rólunk

Cégünket 1997-ben alapítottuk. Kezdetben a koncertiparban tevékenykedtünk, fő tevékenységünk különböző rendezvényeken, koncerteken a hang és fénytechnika kiépítése és a színpad felépítése volt. Ezekben az években számtalan világsztár magyarországi koncertjének megvalósulásán dolgozhattunk. A reklámiparban 2000-ben kezdtünk dolgozni. Egy reklámstúdió megkeresésére elvállaltuk az abban az évben épülő Tesco áruházak teljes belső dekorációjának kiépítését. Ez a munkakapcsolat azóta is él, immár 12 éve folyamatosan dolgozunk a Tesconak több területen. Nem csak új áruházak építését vagy meglévők átalakítását hanem olyan kampányok lebonyolítását is végeztük amelynek során egy éjszaka alatt akár 70-80 áruházban is kikellett helyezni a szezonális kampány anyagokat /karácsony, húsvét, iskolakezdés, stb.. A belső dekoráción kívül végeztük a kinti parkolóban lévő reklámtáblák kihelyezését is

Számos esetben végeztünk kampánymunkát más megrendelőnek is:

- Vértes Plaza Tatabánya

- Csillagvár bevásárlóközpont( karácsonyi külső-belső dekor)

-Auchan karácsonyi dekor


Rész vettünk az átalakult Allianz-FHB bankfiókok arculatváltásának kivitelezésében

Budapest bank fővárosi fiokjainak aktuális kampány kihelyezése

Az ország egész területén végeztük a Dreher-Ászok érdekeltségű üzlethelyiségek külső-belső dekorációját (portálok cseréje, egyesítése illetve kirakat dekorok kialakítása).

További dekorációs munkáink:

- Pizza Marzano

- Profi boltok

- Match boltok

- Wizz Air központ belső dekorációja

Munkánk során szükségessé vált emelőkosaras daru használata, kezelésének elsajátítása. Rendelkezünk a szereléshez és a dekoráláshoz szükséges technikai eszközökkel. Műhelyünkben vállaljuk különböző reklámdekorációs munkák elvégzését, gépjárművünkkel a helyszínre szállítását.